オークリー 店舗
Uživatel:     Heslo:
プラダ 財布 ボルドー SEO tools

Vítáme Vás na stránkách projektu Aktivní ženy 50+ a jejich uplatnění na lokálním trhu práce. Připravili jsme zde pro vás informace jak o hlavních principech a cílech, obsahu samotného projektu, tak o konaných akcích, harmonogramu plánovaných aktivit a souvisejících událostech.

Informace budeme postupně aktualizovat a doplňovat, proto věříme, že každý u nás nalezne inspiraci pro svůj profesní a rodinný život, pro dosažení aktivního zapojení ve společnosti, či uplatnění na trhu práce.

Samotný projekt je realizován v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost, globální grant Rovné příležitosti žen a mužů na trhu práce a slaďování pracovního a rodinného života, název osy Sociální integrace a rovné příležitosti. Z tohoto hlediska projekt přispívá mj. ke snížení diskriminace žen nad 50 let věku a k odhalení a pochopení gender stereotypů a společensky zažitých modelů sociálních rolí žen 50+ u široké veřejnosti.

Aktuality

06.04.2014
ナイキ スニーカー レディース 梨花
V pondělí 28. 4. od 09 do 12:00 hodin nabízíme prostor pro individuální konzultace s Mgr. Ivo Škrabalem týkající se podpory rozjezdu Vašeho podnikání. Těšíme se na Vás.
Christian louboutin UK

Nejvíce volných míst nabízejí firmy v Praze, nejméně v Jeseníku

ScrapeBox

Zaměstnavatelé zůstávají opatrní

Přejít na článek

Stáže pomáhají nezaměstnaným zpět do práce

GHD Eclipse Baratas

Češi chtějí pracovat pro silné firmy

oncc

Rok 2013 byl pro zaměstnance zlomový

Přejít na článek
  • Poradenství
  • Poskytujeme individuální poradenství pro účastnice během celého projektu. Poradenství bude poskytováno mimo jiné v průběhu vzdělávání, v rámci Job klubů - svépomocných skupin pro setkávání žen nad 50 let věku.

    Pracovní a bilanční diagnostika

    Účastnice projektu absolvují pod vedením specializovaného psychologa soubor testů a osobních pohovorů za účelem získání informací směřujících k optimálnímu využití potenciality při uplatnění na stávajícím trhu práce, případně nalezení vhodného směru a možností jejich dalšího profesního rozvoje.

    Získané informace účastnicím zároveň poslouží jako zpětná vazba o jejich schopnostech, dovednostech a dispozicích.

  • http://ghdbarataso.1minutesite.es/ghd.html
  • Specializovaný vzdělávací kurz „Aktivní žena 50+“

    V rámci tohoto vzdělávacího kurzu ženy získají nové znalosti z témat jako je například tvorba sebe prezentujících výhod (komunikační dovednosti, verbální a neverbální komunikace, sebeprezentace apod.), pracovní kariéra – pracovněprávní problematika, psychosociální aspekty věku 50+ (psychosociální hygiena, odstraňování pocitu izolace) a problematika rovných příležitostí (slaďování rodinného a profesního života, konkurenční výhody ženy 50+).

    Rekvalifikační kurz „Základy podnikání“

    Kurz je určen pro ženy, které uvažují o zahájení podnikatelské činnosti. Tento kurz má přesně danou strukturu, která bude doplněna o specifika vztahující se k podnikání na venkově. Strukturu kurzu tvoří zejména právní problematika podnikání, marketing, finanční zdroje na podporu podnikání, tvorba podnikatelských záměrů, využití PC v podnikání, vedení účetnictví apod.

  • www.viprocker.net
  • Centra pravidelného setkávání a svépomocné skupiny žen 50+ fungují i jako vysutá pracoviště realizátora projektu. Job kluby slouží jako prostředek pro aplikování a zhmotňování témat vzdělávacího bloku „Aktivní ženy 50+“ do skutečných výstupů. Každý Job klub mít svého koordinátora a specificky zaměřená setkání.

    Výstupem práce v Job klubech je tzv. „Desatero výhod aktivní ženy 50+“ s ohledem na jejich uplatnění na trhu práce.

    Součástí pravidelného setkávání je i praktický nácvik dovedností – komunikace, sebeprezentace, asertivního jednání, a to s i využitím multimediálních prvků jako video natáčení, reportáž z průběhu projektu apod.

    Sídla Job klubů jsou umístěna rovnoměrně v okrese Šumperk, ve vybraných obcích. Při výběru zohledňujeme bydliště našich účastnic.

  • Job burza
  • Job burza – veletrh pracovních příležitostí proběhne na podzim 2013 a na podzim 2014 a je zaměřena na zvýšení potenciálu uplatňování cílové skupiny žen 50+ na trhu práce. Účastnice projektu budou moci konfrontovat své praktické dovednosti a schopnosti v přímém setkání se zaměstnavateli.

    V rámci Job burzy jsou prezentovány výhody v zaměstnávání žen 50+. Job burza je zaměřena na posílení přímých kontaktů, vazeb a dohod zúčastněných subjektů za aktivní účasti předně našich žen 50+.

Small truths help thunder Adidas Porsche Design locking victory."We have the talent, we have a good coach of the team, Lebron Shoes we have the experience," durant said, "the team championship, also can enter the finals. We want to realize the importance of 'do things'. Tonight we'll do a lot of things, we are in trouble, with a great turn.Cheap KD Shoes"James: the failure of the last year, nike air max homme let me more modest.Let me know オークリー 激安 want to get a championship, I must do a better job, must be more focused on the influence and the basis of the details.Last year because of the decision, I have been a lot of criticism, I'm with hatred in the game, I want to prove himself.This year, I do back yourself, find the love Sac Longchamp Pas Cher and passion for basketball.

chaussures nike air max nike air jordan pas cher
ナイキID 芸能人
ナイキショップ
chaussures nike air jordan